Bryton Aero 60 T GPS

04.12.2018

GPS med alt til en hyggelig pris - spesielt for deg som skal på langtur

 

Her har Garmin som er den mest kjente her hjemme fått en utfor

 

drer som stort sett gjør det samme, men til lavere pris. Har du Campagnolo EPS, Smimano Di2 eller SRAM eTap, kommuniserer Bryton med disse.Den kommer med kart. Kartene er sort/hvite men enkle å navigere etter. De krever mindre strøm, og er en av grunnene til at batterikapasiteten er hele 32 timer. Du kan også som på Garmin få veianvisninger. Den kommuniserer med både ANT+ og BLE sensorer og den kan overføre data med Bluetooth og WiFi, samt automatisk synkronisering med Strava, Training Peaks og Selfloops. Når det gjelder kart/navigasjonssignaler kobles den i tillegg til de vanlige GPS, Glonass og Galileo også til BeiDou og QZSS. Dette skal gi en rask og nøyaktig kartoppdatering.Et godt tips er å ta en kikk på bruksanvisningen og klikke seg litt rundt på skjermen for å se hvilke muligheter du har i forhold til hvilken skjerminformasjon du ønsker å ha synlig mens du sykler. Du kan ha opptil 10 forskjellige informasjonsruter synlig samtidig. Du bestemmer selv hvilken informasjon du vil ha synlig. Det finnes hele 78 forskjellige muligheter til informasjon du kan ha oppe.Aero 60 kan også pares med din mobil via Bluetooth, slik at samtaler, sms, mail og det du måtte ønske blir synlig på skjermen. Fint å se om du får en melding, eller mail du må svare på uten å stoppe å ta fram telefonen unødvendig.Alle tilkoblede enheter ble funnet uten problem. Kadens, pulsbelte, stigningsprosent, GPS og wattmåler kom opp fra første tråkk. Etter ca 20 timers bruk er det fortsatt noen timer igjen før den må lades, veldig bra og bedre enn alt annet vi har testet.

 

Inkludert i pakken

• Pulsbelte
• Kadens sensor
• Fart sensor
• USB kabel
• Festebrakett til sykkel
• Sikkerhetsstropp

Batteritid: 32 timer
Display: 2.3" Mono LCD

Pris: 2.990,-

 

 

Please reload

Nyere innlegg

Les siste Gruppetto - Turtips +++

10.03.2020

1/9
Please reload

Tidligere innlegg

February 4, 2020