Norge med fullt lag i Qatar-VM

21.09.2016

 

Det norske laget som skal kjempe om pallen i varmen i Qatar består for første gang siden VM 2009 i Mendrisio, Sveits av 9 mann. 

kaptein i år som i fjor er Alexander Kristoff (Katusha), Edvald Boasson Hagen (Dimension Data), blir en slags reservekaptein og slipper hjelperytterrollen. Sondre Holst Enger (IAM Cycling), blir vår joker, og resten av laget må belage seg på å være hjelperyttere.

Resten av laget er; Sven Erik Bystrøm (Katusha), Vegard Stake Laengen (IAM Cycling), Vegard Breen (Fortuneo-Vital Concept), Kristoffer Skjerping (Cannondale-Drapac), Daniel Hoelgaard (FDJ) og Truls Engen Korsæth (Joker-Byggtorget).

Landslagssjef Stig Kristiansen var nokså tydelig på rollefordelingen under presentasjonen.

 

For mere spennende sykkelsoff abonner på GRUPPETTO - se våre tilbudspakker

Please reload

Nyere innlegg

Les siste Gruppetto - Turtips +++

10.03.2020

1/9
Please reload

Tidligere innlegg

February 4, 2020