• Vidar Petterson

Begivenhetsrik sykkelhelg


Det har vært Norgescup-åpning i Skien, klassikeren Liege-Bastogne-Liege og seier med danseshow fra Sondre Holst Enger.

Vi starter med Sondre Holst Enger. Etter en litt skuffende vårsesong med blant annet sykdomsproblemer virker det som om formen har gradvis løsnet. Ingen kunne hamle opp med Holst Enger i avslutningen, opp en 600 meter lang brosteinsbakke. Han viste imponerende styrke i avslutningen, samt overskudd og danseferdigheter på podiet etterpå. Sjekk ut videoen av de siste kilometerne under.

Samtidig gikk den siste av Ardenner-klassikerene, knallharde Liege-Bastogne-Liege. Her viste Vegard Stake Laengen seg fram ved å være med i dagens brudd, samtidig som Lars-Petter Nordhaug satt trygt med i hovedfeltet, som ble tynnere og tynnere utover dagen. I den siste bakken hadde han ikke kreftene til å være med helt i teten, men kunne juble over lagets første seier noengang i en klassiker. Wout Poels tok seieren Team Sky har ventet lenge på, etter en meget spennende avslutning. (Legg merke til den superengasjerte kommentatoren)

Norgescup-åpningen i Skien fikk også besøk av skikkelig klassiker-vær. Værgudene var tydeligvis i det lunefulle hjørnet og la like godt inn litt snøvær. I den harde rundløypa i Skien var det ingen store bomber på resultatlistene. Ingrid Lorvik tok seieren i kvinner senior og Ingvild Gåskjenn i kvinner junior. I menn junior tok Sedrik Engebø Ullebø seieren, mens Trond Håkon Trondsen vant menn senior.

Se fulle resultatlister her


13 visninger

GRUPPETTO AS

Bråtanveien 3 B
1446 Drøbak

Telefon/Phone: +47 900 56 011

E-post: post@gruppetto-magasin.no

  • Instagram Social Icon
  • facebook-square