• Vidar Petterson

WorldTour sykler 2016


Det er ikke så store forandringer i den øverste divisjonen når det gjelder utstyr i år. Alle lagene beholder det samme sykkelmerke, men det er en del forandringer når det gjelder utstyret.

Colnago er det mest kjente merket som ikke representert i de største rittene i år. Team Europcar er nå blitt til Direct Energie, og skal kjøre på BH sykler.


Katusha er kanskje laget med de største forandringene før 2016 sesongen. Som AG2R La Mondiale skal de kjøre på SRAM's eTap elektroniske trådløse girgruppe. I tillegg blir det Zipp hjul og Continental dekk.


Shimano er fortsatt de som leverer grupper til flest lag. Campagnolo jobber fortsatt med Astana, Lotto Soudal og Movistar mens FSA kommer sin nye gruppe og foreløpig er det Etixx-Quick Step og Tinkoff som skal kjøre på gruppen.

Utstyret er ikke klart enda, så det blir Shimano den første delen av sesongen.


Specialized er også i år den største sykkelleverandøren i Worldtour med tre lag. Scott og Canyon brukes av to lag mens 11 andre produsenter leverer til ett lag hver. Cervélo er tilbake på worldtour'en med sponsing av Dimension data (Edvalds lag).

Under ser du liste over lagene og hvilket utstyr, rammer, hjul etc, de forskjellige bruker i 2016.

For mere spennende sykkelsoff abonner på GRUPPETTO - se våre tilbudspakker

#WorldTour2016sykler #2016sykler #Utstyr #Racere

0 visninger

GRUPPETTO AS

Bråtanveien 3 B
1446 Drøbak

Telefon/Phone: +47 900 56 011

E-post: post@gruppetto-magasin.no

  • Instagram Social Icon
  • facebook-square