BLOGG

BLOGG

23.10.2019

Les siste Gruppetto. Fylt med spennende sykkelstoff.

Eurobike 2020 nyheter - VM i Yorkshire - Ernæring - vektnedgang og hardtrening - Stig Kristiansen, mitt verste rittopplevelse++ - DDR med Stasi på hjul i gamle Øst-Tyskland.

ABO-tilbud nå. Få med oppladbar baklykt og 2 ekstra blader

...

25.04.2019

Helt ny Chorus

Chorus som har vært på markedet i mange år har nå som Record og Super Record med kommet med 12 x 2 gir.

Hendelen til disk- og felgbremsversjonene er like bortsett fra at diskhendelen er 8 mm høyere.

Chorus har lenge vært Campagnolos svar på Shimanos Ultegra. Gruppen ble introdusert allerede i 1987. Det samme året Super Record tok en pause.
Selv om det er to grupper over Chorus i hiarki...

19.03.2019

BORA WTO 45

I fjor lanserte Campagnolo Bora WTO 60 og Bora WTO 77 høyprofil karbonhjul.
I år får de selskap av et nytt medlem i Bora familien. WTO 45 mm kommer både for felg- og skivebremser.
Med 45 mm profil er de mindre følsomme for vind. WTO er forkortelse for ”Wind tunnel optimized,” og Campagnolo har lagt stor vekt på akkurat dette. Ikke bare skal de være aerodynamisk gode, men ekstra stabile...

19.03.2019

Super Record EPS 12-gir

Et år etter jeg var på presentasjon av den mekaniske 12-girs gruppen var det ingen stor overraskelse at årets presentasjon dreide som EPS utgave (elektronisk) av Super Record. Vi har sett at proffene har syklet på gruppen og nå har vi i Gruppetto fått et førsteinntrykk under noen dager i Spania.

Oppdaterte Ergopower hendler
Naturligvis bygger mange av komponentene i EPS-grupp...

19.03.2019

Hard Rocx kommer med hele 5 Gravel sykler for 2019, så gutta i Asker satser for alvor i dette segmentet fremover. Selv om Gravel Grinder GT2 er den rimeligste modellen til Hard Rocx, snakker vi ikke om en “billig” sykkel her. Her får du en aluminiums ramme med carbon gaffel, SRAM Apex 1 gir/bremser, Stans NoTubes hjulsett og Hard Rocx sine egne komponenter for kr. 19.990,-.

Hard Rocx har nok priset...

04.12.2018

GPS med alt til en hyggelig pris - spesielt for deg som skal på langtur

Her har Garmin som er den mest kjente her hjemme fått en utfor

drer som stort sett gjør det samme, men til lavere pris. Har du Campagnolo EPS, Smimano Di2 eller SRAM eTap, kommuniserer Bryton med disse.Den kommer med kart. Kartene er sort/hvite men enkle å navigere etter. De krever mindre strøm, og er en av grunnene til at batte...